Je bekijkt nu Inktkussen Epson resetten

Inktkussen Epson resetten

Een veelvoorkomend probleem bij Epson printers is het verzadigde inktkussen, wat resulteert in foutmeldingen en een printer die weigert te printen. Maar maak je geen zorgen! Hier is een eenvoudige handleiding om het inktkussen van je Epson printer te resetten.

Inktkussen Epson resetten

Het inktkussen van een Epson printer kan eenvoudig worden gereset met een specifieke reset tool om de verzadigingsfoutmelding te verhelpen.

Waarom resetten?

Het inktkussen van een Epson printer verzamelt overtollige inkt die vrijkomt tijdens het reinigingsproces en het printen. Na verloop van tijd raakt dit kussen verzadigd en moet het worden gereset of vervangen om de printer correct te laten werken.

Stappen om het inktkussen te resetten

  1. Download de juiste reset tool: Er zijn verschillende gratis en betaalde tools online beschikbaar, specifiek voor Epson printers.
  2. Open de tool en selecteer je printermodel: Het is essentieel om het juiste model te kiezen om beschadiging van de printer te voorkomen.
  3. Kies voor ‘ink pad counter’ en klik op ‘reset’: Dit zal de teller van het inktkussen resetten. Na deze stap zou je printer weer normaal moeten werken.

Overweeg een nieuwe zakelijke printer

Als je printer constant problemen ondervindt of als je op zoek bent naar een upgrade, overweeg dan om een zakelijke printer te kopen. Bij ‘Bespaar op Printen’ bieden we een reeks hoogwaardige Epson printers die perfect zijn voor zakelijke doeleinden. En als je niet direct wilt investeren, kun je ook overwegen om een printer te leasen voor zakelijke doeleinden.

Conclusie

Het resetten van het inktkussen van je Epson printer is een eenvoudig proces dat je printer weer als nieuw kan laten werken. En als het tijd is voor een upgrade, weet dan dat ‘Bespaar op Printen’ er is om aan al je zakelijke printbehoeften te voldoen.