Kantoor printer kopen?

Maakt u op kantoor de nodige printjes? Heeft u daarnaast ook een printer nodig om mee te kopiëren en scannen? En wilt u dat ook uw collega’s van de printer gebruik kunnen maken? Dan kunt u het beste uw pijlen op een kantoor printer richten. Voor het kopen van een kantoor printer bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze meest verkochte kantoor printers

Ontvang een uniek bod

Laat uw gegevens bij ons achter, en ik, Patrick, zal persoonlijk contact met u opnemen om uw specifieke wensen en eisen te bespreken. Ik begrijp dat elke situatie uniek is en daarom is mijn doel om een oplossing te bieden die precies op uw behoeften is afgestemd. Om die reden bieden we bij Bespaaropprinten.nl een volledig gratis en vrijblijvende offerte op maat aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent, zonder enige verplichting.

Direct contact?

Wilt u onmiddellijk de mogelijkheden bespreken? Dan nodig ik u van harte uit om direct contact met mij op te nemen. Als uw persoonlijke printer-specialist ben ik altijd bereikbaar om uw vragen te beantwoorden en de mogelijkheden te verkennen.  * verplicht in te vullen velden

  Contact

  Bel mij op telefoonnummer 071-5793030 of stuur een e-mail naar contact@bespaaropprinten.nl. Ik zal uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden en u helpen om de perfecte printer te vinden die aan al uw behoeften voldoet.

  Wat is een goede kantoor printer?

  Een goede zakelijke printer moet aan een aantal eisen voldoen om effectief te zijn. Ten eerste moet het in staat zijn om snel en efficiënt documenten van hoge kwaliteit af te drukken. Ten tweede moet het probleemloos grote printopdrachten aankunnen. Ten derde moet het compatibel zijn met alle belangrijke kantoorsoftwareprogramma’s. Ten vierde moet het gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden zijn. En ten vijfde moet een goede zakelijke printer betaalbaar zijn.

  Deskundig advies van onze verkoopmedewerkers

  Bij Bespaaropprinten zijn we trots op ons team van deskundige verkoopmedewerkers die u graag helpen bij het kiezen van de juiste printer voor uw kantoor.

  Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de verkoop van kantoorprinters en beschikken over de kennis en vaardigheden om u te adviseren over de verschillende modellen en specificaties.

  Zij begrijpen de unieke eisen en vereisten van elk kantoor en zullen u helpen bij het vinden van de juiste printer voor uw specifieke situatie. Of u nu op zoek bent naar een printer voor dagelijks gebruik of voor het afdrukken van grote hoeveelheden documenten, onze verkoopmedewerkers zijn altijd bereid om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.

  Bovendien kunt u onze verkoopmedewerkers bereiken via telefoon, e-mail of live chat, dus er is altijd hulp beschikbaar wanneer u die nodig heeft.

  Minder  
  CO2
  Energie
  Afval

  Waar herkent u een kantoor printer aan?

  Een kantoor printer is te herkennen aan de afmetingen. Zo’n printer is in de meeste gevallen groot en hoog uitgevoerd; dit herkent u ongetwijfeld van printers die u wel eens op de werkvloer heeft gedaan.

  Bij een kantoor printer gaat alles om efficiëntie, om veelzijdigheid en om snelheid. Door de printer relatief groot uit te voeren, kunt u de printer veelzijdig gebruiken. Zo kunt u de kantoor printer gebruiken om te printen, scannen en kopiëren. Dit doet bovendien niet alleen u, maar ook al uw collega’s. Dankzij de snelheid die zakelijke printer levert, hoeft u nooit in de rij te staan voor het printen van documenten.

  Daarnaast heeft een zakelijke printer een erg slim ontwerp. Dit blijkt onder meer uit de lades die u bij veel kantoor printers aantreft. In deze lades kunt u de vellen papier stoppen; dit gaat om grote hoeveelheden, waardoor u het papier niet al te vaak bij hoeft te vullen. Bovendien kunt u per lade voor een ander papierformaat kiezen; dit varieert bij sommige printers van A3 tot A6!

  Een ander kenmerk is dat een kantoor printer energiezuinig is. Op het moment dat de printer niet gebruikt wordt, schakelt deze zichzelf automatisch uit. Hiermee wordt de levensduur van de printer verlengd én wordt de nodige energie bespaard.

  Tot slot herkent u een kantoor  printer aan de intuïtieve bediening. Zo kunt u allerlei profielen in de printer aanmaken; per profiel kunt u naar het printgedrag kijken. Grote kans dat u hiermee het nodige papier en de nodige inkt kunt besparen.

  Waar moet u op letten bij het kopen van een kantoor printer?

  Heeft u besloten dat het kopen van een kantoor printer de beste optie is? Dan is het zaak om een goede vergelijking te maken. Wij raden u hierbij aan om op veel facetten te letten:

  • Soort printer: u kunt kiezen voor een laserprinter of inkjetprinter. Voor zakelijke doeleinden is een inkjetprinter de beste optie.
  • Merk: u heeft uit meerdere merken de keuze, maar kies altijd voor een A-merk. Zoals u in ons aanbod kunt zien, werken wij samen met Epson. Dit doen we uiteraard niet zonder reden; dit merk levert de beste prijs-kwaliteitsverhouding.
  • Formaat: een kantoor printer is over het algemeen vrij groot, maar hier bestaan uiteraard wel variaties in. Dat blijkt duidelijk als u naar ons aanbod kijkt; u kunt voor een relatief compacte printer kiezen of juist voor een hele grote printer. Denk goed na waar u behoefte aan heeft én waar u de printer in uw kantoor neer wilt zetten.
  • Aantal afdrukken: ga goed na hoeveel afdrukken u per dag, week en maand maakt. Aan de hand daarvan kunt u bepalen welke printer voor u het meest geschikt is.
  • Papierformaat: wilt u A3 papier kunnen printen? Wilt u A4 papier kunnen printen? Of wilt u kleiner papier, zoals A5 of A6, kunnen printen? Bepaal dit op voorhand goed, aangezien de verschillende printers geschikt zijn voor verschillende papierformaten.
  • Persoonlijke wensen: uiteraard moet u ook goed nadenken over uw persoonlijke wensen. Ga bijvoorbeeld na of u ook graag wilt scannen of wilt kopiëren. Met andere woorden: denk goed na over de manier waarop u van de zakelijke printer gebruik wilt maken.
  • Budget: tot slot is het verstandig om naar uw budget te kijken. Hoeveel geld kunt u uitgeven aan de nieuwe kantoor printer? De beste zakelijke printers die wij verkopen, hebben in ieder geval uiteenlopende prijskaartjes.

  Wat is de levensduur van een kantoor printer?

  Uit onderzoek is gebleken dat de levensduur van een kantoor printer gemiddeld 5 jaar is. Dit kan echter variëren, afhankelijk van het type printer en hoe vaak deze wordt gebruikt. Zo hebben laserprinters een langere levensduur dan inkjetprinters. En als een printer slechts af en toe wordt gebruikt, gaat deze waarschijnlijk langer mee dan een printer die dagelijks wordt gebruikt.

  Er zijn verschillende factoren die de levensduur van een printer kunnen beïnvloeden, zoals het type inkt of toner dat wordt gebruikt. Het gebruik van compatibele of opnieuw gevulde cartridges kan de levensduur van een printer verkorten, net als het gebruik van de verkeerde papiersoort. Als een printer echter goed wordt onderhouden en op de juiste manier wordt gebruikt, gaat hij over het algemeen meerdere jaren mee.

  Waar moet u op letten bij het kopen van een kantoor printer?

  Wat is een goede printer voor kantoor?

  Een goede printer voor kantoor is afhankelijk van uw specifieke behoeften. Er zijn veel verschillende soorten printers beschikbaar, zoals inkjet-printers, laserprinters, all-in-one printers, enz. Overweeg factoren zoals printkwaliteit, snelheid, connectiviteit, en papiercapaciteit bij het kiezen van een printer voor uw kantoor.

  Wat kost een kantoor printer?

  De kosten van een kantoorprinter kunnen variëren van enkele tientjes tot enkele honderden euro’s. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type printer, de functies, en de kwaliteit van de printer. Overweeg uw specifieke behoeften en zoek dan naar een printer die binnen uw budget past.

  Hoe lang gaat een zakelijke printer mee?

  De levensduur van een zakelijke printer kan variëren van enkele jaren tot enkele tientallen jaren, afhankelijk van het merk, model, en hoe vaak de printer gebruikt wordt. Overleg met de fabrikant of een technicus voor een meer precieze levensduur voor de printer die u overweegt.

  Beste Printer voor klein kantoor?

  Een goede printer voor een klein kantoor is afhankelijk van uw specifieke behoeften. Er zijn veel verschillende soorten printers beschikbaar, zoals inkjet-printers, laserprinters, all-in-one printers, enz. Overweeg factoren zoals printkwaliteit, snelheid, connectiviteit, en papiercapaciteit bij het kiezen van een printer voor uw kleine kantoor.
  Neem
  vandaag nog
  contact op
  Adres

  Moerbeistraat 4
  2321 DJ Leiden

  Openingstijden

  Ma-Vr 09:00 – 17:00