Printer huren zakelijk

Ontzorg uw evenement of beurs met onze hoogwaardige printer verhuur service!

Bent u op zoek naar een tijdelijke printoplossing voor uw kortlopend project of beurs? Bij ons kunt u gemakkelijk en duurzaam een printer huren voor een korte periode. Zo kunt u zich volledig concentreren op uw project of beurs, terwijl wij u ontzorgen met onze hoogwaardige printoplossingen.

Onze Epson printers zijn van de beste kwaliteit en voorzien van de nieuwste technologieën, zodat u altijd verzekerd bent van haarscherpe prints en een probleemloze werking. Bovendien dragen wij ons steentje bij aan duurzaamheid door het gebruik van energiezuinige printers en het recyclen van cartridges.

Onze meest verhuurde printers

Epson WF-C579RDTWF

Vanaf € 35,90

p/m

Print, kopie, scan, fax
Zwart-wit & kleur
Print 35 pag. per min.
Scan 60 kantjes per min.
Print A6 t/m A4 + enveloppen
Mobiel printen
1/1 printen en scannen
Afdrukken worden achteraf doorbelast
5 - 15 werknemers
Download datasheet

De geselecteerde printers zijn gekozen op basis van energieverbruik, onderhoud en aantal werknemers

Ontvang een uniek bod

Laat uw gegevens bij ons achter, en ik, Patrick, zal persoonlijk contact met u opnemen om uw specifieke wensen en eisen te bespreken. Ik begrijp dat elke situatie uniek is en daarom is mijn doel om een oplossing te bieden die precies op uw behoeften is afgestemd. Om die reden bieden we bij Bespaaropprinten.nl een volledig gratis en vrijblijvende offerte op maat aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent, zonder enige verplichting.

Direct contact?

Wilt u onmiddellijk de mogelijkheden bespreken? Dan nodig ik u van harte uit om direct contact met mij op te nemen. Als uw persoonlijke printer-specialist ben ik altijd bereikbaar om uw vragen te beantwoorden en de mogelijkheden te verkennen.  * verplicht in te vullen velden

  Vragen?

  Bel mij op telefoonnummer 071-5793030 of stuur een e-mail naar contact@bespaaropprinten.nl. Ik zal uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden en u helpen om de perfecte printer te vinden die aan al uw behoeften voldoet.
  Neem
  vandaag nog
  contact op
  Adres

  Moerbeistraat 4
  2321 DJ Leiden

  Openingstijden

  Ma-Vr 09:00 – 17:00