Zakelijke printer kopen

Maakt u op kantoor de nodige printjes? Heeft u daarnaast ook een printer nodig om mee te kopiëren en scannen? En wilt u dat ook uw collega’s van de printer gebruik kunnen maken? Dan kunt u het beste uw pijlen op een zakelijke printer richten. Een zakelijke printer kopen? U bent bij ons aan het juiste adres.

Onze meest verkochte printers

Epson WF-C5890DWF

Vanaf € 449,-
Print, kopie, scan, fax
Zwart-wit & kleur
Print 24 pag. per min.
Scan 24 kantjes per min.
Print A6 t/m A4 + enveloppen
Mobiel printen
1/1 printen en scannen
Direct uit voorraad leverbaar
3 - 5 werknemers
Ik heb interesse

Epson WF-C579RDTWF

Vanaf € 1.090,-
Print, kopie, scan, fax
Zwart-wit & kleur
Print 35 pag. per min.
Scan 60 kantjes per min.
Print A6 t/m A4 + enveloppen
Mobiel printen
1/1 printen en scannen
Direct uit voorraad leverbaar
5 - 15 werknemers
Ik heb interesse

De geselecteerde printers zijn gekozen op basis van energieverbruik, onderhoud en aantal werknemers

Persoonlijk advies voor de perfecte printer

Bent u op zoek naar de ideale printer voor uw behoeften, maar weet u niet zeker welk model het beste bij u past? Geen zorgen! Wij bij Bespaaropprinten.nl zijn experts in printers en staan klaar om u te helpen de perfecte keuze te maken.

Gratis offerte op maat

Wanneer u uw gegevens achterlaat, nemen wij contact met u op om al uw wensen en eisen te bespreken. Ons doel is om u de best mogelijke oplossing te bieden die aansluit bij uw specifieke situatie. Daarom bieden wij u een volledig gratis en vrijblijvende offerte op maat aan, zodat u precies weet wat u kunt verwachten zonder enige verplichting.

  Naam*

  Bedrijfsnaam

  E-mail*

  Telefoonnummer waarop u bereikbaar bent*

  * verplicht in te vullen velden

  Zakelijke printer kopen? Breed assortiment

  Op onze website tonen wij een selectie van de printers die we het meest verkopen, zodat u gemakkelijk kunt zien welke modellen bijzonder populair zijn. Maar dat is nog maar het begin! Ons assortiment is veel uitgebreider dan wat u online ziet, en we hebben printers voor elk formaat en elke behoefte.

  Of u nu een compacte printer nodig heeft voor thuisgebruik, een krachtige kantoormachine of een grootformaat printer voor professionele toepassingen, wij hebben het allemaal. Dankzij ons brede aanbod kunnen we u altijd een oplossing op maat bieden die perfect aansluit bij uw wensen en eisen.

  Laat ons u helpen bij het vinden van de ideale printer voor uw situatie. Vul ons contactformulier in en ontdek het volledige assortiment printers die Bespaaroppprinten.nl te bieden heeft.

  Zakelijke printer kopen bij Bespaaropprinten

  Wil je een zakelijke printer kopen? Wanneer je een zakelijke printer wilt kopen, zijn er een aantal belangrijke criteria waar je op moet letten om ervoor te zorgen dat je een effectieve aankoop doet. Allereerst moet de printer in staat zijn om snel en efficiënt documenten van hoge kwaliteit af te drukken, zodat je tijd bespaart en een professionele uitstraling behoudt. Daarnaast is het belangrijk dat de printer grote printopdrachten zonder problemen kan verwerken, zodat je niet lang hoeft te wachten op belangrijke documenten. Het is ook van belang dat de printer compatibel is met alle belangrijke kantoorsoftwareprogramma’s die je gebruikt, om ervoor te zorgen dat je gemakkelijk en snel kunt printen vanuit verschillende programma’s. Een goede zakelijke printer moet ook gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden zijn, zodat je tijd en geld bespaart op het onderhoud. Tot slot moet de printer betaalbaar zijn, zodat je geen grote uitgaven hoeft te doen voor een printer die aan al je eisen voldoet.

  Wat kost een zakelijke printer?

  Een goede zakelijke printer begint vanaf de €1090 ex btw. Er zijn een aantal factoren waar deze prijs op wordt gebaseerd:

  1. De functies van een zakelijke printer; moet de printer alleen printen of wil je ook kopiëren en scannen met de zakelijke printer?
  2. Welk papierformaat je wilt printen; een a4 zakelijke printer is meestal voordeliger dan een a3 zakelijke printer.
  3. Of je in kleur wilt printen; een zwart-wit zakelijke printer is voordeliger dan een kleurenprinter.
  4. De snelheid van printen; wil je veel printjes per minuut maken of mag het wat langer duren. Hoe meer printjes je per minuut wilt maken hoe duurder de zakelijke printer is.

  Waarom een zakelijke printer kopen?

  Een zakelijke printer kopen is om tal van redenen interessant te noemen. Het eerste voordeel is dat u zelf eigenaar van de printer wordt. Na bijvoorbeeld 3 jaar kunt u besluiten om de printer te verkopen; u geniet hiermee van de gewenste flexibiliteit en u kunt de printer ook nog voor een interessant bedrag verkopen.

  Tevens is het een feit dat het kopen van een zakelijke printer de goedkoopste optie is. Bij de andere optie, het leasen van een zakelijke printer, betaalt u maandelijks een vast bedrag. Als u al die bedragen bij elkaar optelt, komt u echter op een veel hoger bedrag uit dan bij het kopen van een zakelijke printer.

  Mocht u graag op uw zakelijke printer willen besparen, is het kopen hiervan de beste optie. Dat u ook nog van veel flexibiliteit en gemak verzekerd bent, maakt het totaalplaatje compleet.

  Wat is het verschil tussen een laser en een inkjetprinter?

  Het verschil tussen een laserprinter en een inkjetprinter is dat een inkjetprinter werkt met vloeibare inkt en laserprinters werken met poeder. Het poeder staat ook wel bekend als een toner. Beide printers kunnen alle kleuren van de regenboog printen door de vier bekendste kleuren te combineren: zwart, geeld, magenta en cyaan.

  Wat zijn nadelen van inkjet printers?

  Het nadeel van een inkjet printer is dat de printkop van deze printer kan uitdrogen omdat inkt vloeibaar is. Gebruik je jouw zakelijke printer niet regelmatig? Dan kan het zo zijn dat jouw printer uitdroogt. Daarnaast gaan de cartridges van een inkjetprinter ook minder lang mee.

  Wat zijn de nadelen van een laserprinter?

  Het nadeel van een laserprinter is dat deze minder geschikt is voor het printen van foto’s. Op een paar uitzonderingen na kunnen laserprinters niet met meer dan vier kleuren werken en daarnaast is de afdrukresolutie van een laserprinter lager dan die van een inkjetprinter.

  Minder  
  CO2
  Energie
  Afval

  Waar herkent u een kantoor printer aan?

  Een zakelijke printer is te herkennen aan de afmetingen. Zo’n printer is in de meeste gevallen groot en hoog uitgevoerd; dit herkent u ongetwijfeld van printers die u wel eens op de werkvloer heeft gedaan.

  Bij een zakelijke printer gaat alles om efficiëntie, om veelzijdigheid en om snelheid. Door de printer relatief groot uit te voeren, kunt u de printer veelzijdig gebruiken. Zo kunt u de printer gebruiken om te printen, scannen en kopiëren. Dit doet bovendien niet alleen u, maar ook al uw collega’s. Dankzij de snelheid die zakelijke printer levert, hoeft u nooit in de rij te staan voor het printen van documenten.

  Daarnaast heeft een zakelijke printer een erg slim ontwerp. Dit blijkt onder meer uit de lades die u bij veel zakelijke printers aantreft. In deze lades kunt u de vellen papier stoppen; dit gaat om grote hoeveelheden, waardoor u het papier niet al te vaak bij hoeft te vullen. Bovendien kunt u per lade voor een ander papierformaat kiezen; dit varieert bij sommige printers van A3 tot A6!

  Een ander kenmerk is dat een zakelijke printer energiezuinig is. Op het moment dat de printer niet gebruikt wordt, schakelt deze zichzelf automatisch uit. Hiermee wordt de levensduur van de printer verlengd én wordt de nodige energie bespaard.

  Tot slot herkent u een zakelijke printer aan de intuïtieve bediening. Zo kunt u allerlei profielen in de printer aanmaken; per profiel kunt u naar het printgedrag kijken. Grote kans dat u hiermee het nodige papier en de nodige inkt kunt besparen.

  Wat is het verschil tussen een printer zakelijk kopen of leasen?

  Als u een zakelijke printer nodig heeft, heeft u twee opties: u kunt de printer zakelijk leasen of u kunt de zakelijke printer kopen. Dat dit echt twee verschillende opties zijn, blijkt duidelijk uit deze tabel met verschillen:

  Zakelijk leasen
  Zakelijk kopen
  Kosten
  Maandelijks vaste kosten
  Eenmalige grote uitgave
  Onderhoud
  In leasecontract opgenomen
  Voor eigen rekening
  Service
  In leasecontract opgenomen
  Voor eigen rekening
  Inkt
  Wordt automatisch aangevuld
  Zelf verantwoordelijk voor de inkoop
  Eigenaar
  Leasemaatschappij
  Koper van de printer

  Zoals u kunt zien, gaat het om significante verschillen. Bij lease wordt u bijvoorbeeld géén eigenaar van de printer, terwijl dit bij het kopen van de printer wel het geval is. Daarmee profiteert u mogelijk van een interessante restwaarde.

  Een aandachtspunt is wel het service en het onderhoud. Dit moet u bij het kopen van zakelijke printers zelf regelen, maar ook daar bestaan tegenwoordig slimme oplossingen voor.

  Wanneer is het zakelijk kopen van een printer interessant?

  Voordat u de knoop voor uzelf doorhakt, zou u een goede vergelijking moeten maken. Wat ons betreft is het een feit dat het kopen van een zakelijke printer in meerdere situaties interessant is:

  • Als u het geld op de plank heeft leggen. Voor het kopen van een zakelijke printer moet u vrij diep in de buidel tasten. Mocht u het geld op de plank hebben liggen, is het verstandig om dit uit te geven. U kunt zich ongetwijfeld voorstellen dat dit belastingtechnisch interessant is.
  • Als u flexibel wilt zijn. Met een eigen printer bent u behoorlijk flexibel. U bepaalt bijvoorbeeld zelf wanneer u de printer gaat vervangen. Mocht u op termijn mogelijk de printer willen verkopen, is dat uiteraard ook interessant. In dat geval ontvangt u (hopelijk) nog een mooi bedrag voor de printer.
  • Als u alle touwtjes in eigen handen wilt houden. Een zakelijke printer leasen is interessant, maar bij het zakelijk printen bent u wel altijd afhankelijk van een externe partij. Van de leasemaatschappij om precies te zien. Bij een zakelijke printer kopen heeft u daar geen last van; u bent de eigenaar en u bepaalt alles met betrekking tot de zakelijke printer.
  • Als u maandelijks zo min mogelijk kosten wilt hebben. Bij het kopen van een zakelijke printer hoeft u maar één keer een grote uitgave te doen. De maanden en jaren daaropvolgend heeft u slechts met lage kosten te maken. Dat is bij het leasen van een zakelijke printer een ander verhaal.

  Wat zijn de beste zakelijke printers van dit moment?

  Op dit moment zijn de Epson WorkForce printers de beste zakelijke printer. Deze printers blinken uit op het gebied van snelheid, efficiëntie, energieverbruik, gemak, mogelijkheden en prijs-kwaliteitsverhouding. Alle printers die Epson onder dit label uitbrengt, zijn overigens inkjetprinters. Dat soort printer is al geruime tijd verreweg de populairste soort printer.

  De beste zakelijke printers vindt u uiteraard bij ons in het aanbod. Op dit moment bieden wij 8 zakelijke printers aan, welke allemaal binnen de Epson WorkForce serie vallen. Al deze printers bieden veel mogelijkheden, zijn van een uitmuntende kwaliteit en zijn op hun eigen manier uniek.

  Kortom: de 8 printers die wij verkopen, zijn de beste zakelijke printers van dit moment.

  Waar moet u op letten bij het kopen van een zakelijke printer?

  Heeft u besloten dat het kopen van een zakelijke printer de beste optie is? Dan is het zaak om een goede vergelijking te maken. Wij raden u hierbij aan om op veel facetten te letten:

  • Soort printer: u kunt kiezen voor een laserprinter of inkjetprinter. Voor zakelijke doeleinden is een inkjetprinter de beste optie.
  • Merk: u heeft uit meerdere merken de keuze, maar kies altijd voor een A-merk. Zoals u in ons aanbod kunt zien, werken wij samen met Epson. Dit doen we uiteraard niet zonder reden; dit merk levert de beste prijs-kwaliteitsverhouding.
  • Formaat: een zakelijke printer is over het algemeen vrij groot, maar hier bestaan uiteraard wel variaties in. Dat blijkt duidelijk als u naar ons aanbod kijkt; u kunt voor een relatief compacte printer kiezen of juist voor een hele grote printer. Denk goed na waar u behoefte aan heeft én waar u de printer in uw kantoor neer wilt zetten.
  • Aantal afdrukken: ga goed na hoeveel afdrukken u per dag, week en maand maakt. Aan de hand daarvan kunt u bepalen welke printer voor u het meest geschikt is.
  • Papierformaat: wilt u A3 papier kunnen printen? Wilt u A4 papier kunnen printen? Of wilt u kleiner papier, zoals A5 of A6, kunnen printen? Bepaal dit op voorhand goed, aangezien de verschillende printers geschikt zijn voor verschillende papierformaten.
  • Persoonlijke wensen: uiteraard moet u ook goed nadenken over uw persoonlijke wensen. Ga bijvoorbeeld na of u ook graag wilt scannen of wilt kopiëren. Met andere woorden: denk goed na over de manier waarop u van de zakelijke printer gebruik wilt maken.
  • Budget: tot slot is het verstandig om naar uw budget te kijken. Hoeveel geld kunt u uitgeven aan de nieuwe zakelijke printer? De beste zakelijke printers die wij verkopen, hebben in ieder geval uiteenlopende prijskaartjes.

  Wat is de levensduur van een zakelijke printer?

  Uit onderzoek is gebleken dat de levensduur van een printer gemiddeld 5 jaar is. Dit kan echter variëren, afhankelijk van het type printer en hoe vaak deze wordt gebruikt. Zo hebben laserprinters een langere levensduur dan inkjetprinters. En als een printer slechts af en toe wordt gebruikt, gaat deze waarschijnlijk langer mee dan een printer die dagelijks wordt gebruikt.

  Er zijn verschillende factoren die de levensduur van een printer kunnen beïnvloeden, zoals het type inkt of toner dat wordt gebruikt. Het gebruik van compatibele of opnieuw gevulde cartridges kan de levensduur van een printer verkorten, net als het gebruik van de verkeerde papiersoort. Als een printer echter goed wordt onderhouden en op de juiste manier wordt gebruikt, gaat hij over het algemeen meerdere jaren mee.

  Conclusie

  Een zakelijke printer kopen is absoluut interessant. U wordt eigenaar van de printer, u geniet van flexibiliteit en u bent van niemand afhankelijk. Voordat u van deze voordelen kunt genieten, zou u wel de beste zakelijke printer uit moeten kiezen. Dáár helpen wij u graag een handje bij.

  Weet u niet zo goed wat voor u de beste zakelijke printer is? Of wilt u van het beste advies voorzien worden? U kunt te allen tijde contact met ons opnemen. Wij horen graag uw wensen aan, waarna wij een voorstel op maat uit kunnen brengen.

  Hierbij adviseren wij u niet alleen over de koop, maar ook over bijbehorende facetten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een serviceabonnement en/of een inktabonnement. Voor een zakelijke printer kopen zit u bij Bespaaropprinten.nl in ieder geval goed!

  Neem
  vandaag nog
  contact op
  Adres

  Moerbeistraat 4
  2321 DJ Leiden

  Openingstijden

  Ma-Vr 09:00 – 17:00