BESPAAR

OP PRINTEN

Zakelijke printer kopen

Maakt u op kantoor de nodige printjes? Heeft u daarnaast ook een printer nodig om mee te kopiëren en scannen? En wilt u dat ook uw collega’s van de printer gebruik kunnen maken? Dan kunt u het beste uw pijlen op een zakelijke printer richten. Voor het kopen van een zakelijke printer bent u bij ons aan het juiste adres.

Bespaar op printkosten

Profiteer nu van 6 maanden gratis* printen

Heb jij ook liever dat je met printen minder CO2 en energie verbruikt en minder afval hebt?
En wil je gebruik maken van deze actie**?
Kies dan één van onderstaande actiemodellen voor een vrijblijvende offerte!

Waarom een zakelijke printer kopen?

Een zakelijke printer kopen is om tal van redenen interessant te noemen. Het eerste voordeel is dat u zelf eigenaar van de printer wordt. Na bijvoorbeeld 3 jaar kunt u besluiten om de printer te verkopen; u geniet hiermee van de gewenste flexibiliteit en u kunt de printer ook nog voor een interessant bedrag verkopen.

Tevens is het een feit dat het kopen van een zakelijke printer de goedkoopste optie is. Bij de andere optie, het leasen van een zakelijke printer, betaalt u maandelijks een vast bedrag. Als u al die bedragen bij elkaar optelt, komt u echter op een veel hoger bedrag uit dan bij het kopen van een zakelijke printer.

Mocht u graag op uw zakelijke printer willen besparen, is het kopen hiervan de beste optie. Dat u ook nog van veel flexibiliteit en gemak verzekerd bent, maakt het totaalplaatje compleet.

Minder  
CO2
Energie
Afval

Waar herkent u een zakelijke printer aan?

Een zakelijke printer is te herkennen aan de afmetingen. Zo’n printer is in de meeste gevallen groot en hoog uitgevoerd; dit herkent u ongetwijfeld van printers die u wel eens op de werkvloer heeft gedaan.

Bij een zakelijke printer gaat alles om efficiëntie, om veelzijdigheid en om snelheid. Door de printer relatief groot uit te voeren, kunt u de printer veelzijdig gebruiken. Zo kunt u de printer gebruiken om te printen, scannen en kopiëren. Dit doet bovendien niet alleen u, maar ook al uw collega’s. Dankzij de snelheid die zakelijke printer levert, hoeft u nooit in de rij te staan voor het printen van documenten.

Daarnaast heeft een zakelijke printer een erg slim ontwerp. Dit blijkt onder meer uit de lades die u bij veel zakelijke printers aantreft. In deze lades kunt u de vellen papier stoppen; dit gaat om grote hoeveelheden, waardoor u het papier niet al te vaak bij hoeft te vullen. Bovendien kunt u per lade voor een ander papierformaat kiezen; dit varieert bij sommige printers van A3 tot A6!

Een ander kenmerk is dat een zakelijke printer energiezuinig is. Op het moment dat de printer niet gebruikt wordt, schakelt deze zichzelf automatisch uit. Hiermee wordt de levensduur van de printer verlengd én wordt de nodige energie bespaard.

Tot slot herkent u een zakelijke printer aan de intuïtieve bediening. Zo kunt u allerlei profielen in de printer aanmaken; per profiel kunt u naar het printgedrag kijken. Grote kans dat u hiermee het nodige papier en de nodige inkt kunt besparen.

Wat is het verschil tussen een printer zakelijk kopen of leasen?

Als u een zakelijke printer nodig heeft, heeft u twee opties: u kunt de printer zakelijk leasen of u kunt de zakelijke printer kopen. Dat dit echt twee verschillende opties zijn, blijkt duidelijk uit deze tabel met verschillen:

Zakelijk leasen
Zakelijk kopen
Kosten
Maandelijks vaste kosten
Eenmalige grote uitgave
Onderhoud
In leasecontract opgenomen
Voor eigen rekening
Service
In leasecontract opgenomen
Voor eigen rekening
Inkt
Wordt automatisch aangevuld
Zelf verantwoordelijk voor de inkoop
Eigenaar
Leasemaatschappij
Koper van de printer

Zoals u kunt zien, gaat het om significante verschillen. Bij lease wordt u bijvoorbeeld géén eigenaar van de printer, terwijl dit bij het kopen van de printer wel het geval is. Daarmee profiteert u mogelijk van een interessante restwaarde.

Een aandachtspunt is wel het service en het onderhoud. Dit moet u bij het kopen van zakelijke printers zelf regelen, maar ook daar bestaan tegenwoordig slimme oplossingen voor.

Wanneer is het zakelijk kopen van een printer interessant?

Voordat u de knoop voor uzelf doorhakt, zou u een goede vergelijking moeten maken. Wat ons betreft is het een feit dat het kopen van een zakelijke printer in meerdere situaties interessant is:

 • Als u het geld op de plank heeft leggen. Voor het kopen van een zakelijke printer moet u vrij diep in de buidel tasten. Mocht u het geld op de plank hebben liggen, is het verstandig om dit uit te geven. U kunt zich ongetwijfeld voorstellen dat dit belastingtechnisch interessant is.
 • Als u flexibel wilt zijn. Met een eigen printer bent u behoorlijk flexibel. U bepaalt bijvoorbeeld zelf wanneer u de printer gaat vervangen. Mocht u op termijn mogelijk de printer willen verkopen, is dat uiteraard ook interessant. In dat geval ontvangt u (hopelijk) nog een mooi bedrag voor de printer.
 • Als u alle touwtjes in eigen handen wilt houden. Een zakelijke printer leasen is interessant, maar bij het zakelijk printen bent u wel altijd afhankelijk van een externe partij. Van de leasemaatschappij om precies te zien. Bij een zakelijke printer kopen heeft u daar geen last van; u bent de eigenaar en u bepaalt alles met betrekking tot de zakelijke printer.
 • Als u maandelijks zo min mogelijk kosten wilt hebben. Bij het kopen van een zakelijke printer hoeft u maar één keer een grote uitgave te doen. De maanden en jaren daaropvolgend heeft u slechts met lage kosten te maken. Dat is bij het leasen van een zakelijke printer een ander verhaal.

Wat zijn de beste zakelijke printers van dit moment?

Op dit moment zijn de Epson WorkForce printers de beste zakelijke printer. Deze printers blinken uit op het gebied van snelheid, efficiëntie, energieverbruik, gemak, mogelijkheden en prijs-kwaliteitsverhouding. Alle printers die Epson onder dit label uitbrengt, zijn overigens inkjetprinters. Dat soort printer is al geruime tijd verreweg de populairste soort printer.

De beste zakelijke printers vindt u uiteraard bij ons in het aanbod. Op dit moment bieden wij 8 zakelijke printers aan, welke allemaal binnen de Epson WorkForce serie vallen. Al deze printers bieden veel mogelijkheden, zijn van een uitmuntende kwaliteit en zijn op hun eigen manier uniek.

Kortom: de 8 printers die wij verkopen, zijn de beste zakelijke printers van dit moment.

Waar moet u op letten bij het kopen van een zakelijke printer?

Heeft u besloten dat het kopen van een zakelijke printer de beste optie is? Dan is het zaak om een goede vergelijking te maken. Wij raden u hierbij aan om op veel facetten te letten:

 • Soort printer: u kunt kiezen voor een laserprinter of inkjetprinter. Voor zakelijke doeleinden is een inkjetprinter de beste optie.
 • Merk: u heeft uit meerdere merken de keuze, maar kies altijd voor een A-merk. Zoals u in ons aanbod kunt zien, werken wij samen met Epson. Dit doen we uiteraard niet zonder reden; dit merk levert de beste prijs-kwaliteitsverhouding.
 • Formaat: een zakelijke printer is over het algemeen vrij groot, maar hier bestaan uiteraard wel variaties in. Dat blijkt duidelijk als u naar ons aanbod kijkt; u kunt voor een relatief compacte printer kiezen of juist voor een hele grote printer. Denk goed na waar u behoefte aan heeft én waar u de printer in uw kantoor neer wilt zetten.
 • Aantal afdrukken: ga goed na hoeveel afdrukken u per dag, week en maand maakt. Aan de hand daarvan kunt u bepalen welke printer voor u het meest geschikt is.
 • Papierformaat: wilt u A3 papier kunnen printen? Wilt u A4 papier kunnen printen? Of wilt u kleiner papier, zoals A5 of A6, kunnen printen? Bepaal dit op voorhand goed, aangezien de verschillende printers geschikt zijn voor verschillende papierformaten.
 • Persoonlijke wensen: uiteraard moet u ook goed nadenken over uw persoonlijke wensen. Ga bijvoorbeeld na of u ook graag wilt scannen of wilt kopiëren. Met andere woorden: denk goed na over de manier waarop u van de zakelijke printer gebruik wilt maken.
 • Budget: tot slot is het verstandig om naar uw budget te kijken. Hoeveel geld kunt u uitgeven aan de nieuwe zakelijke printer? De beste zakelijke printers die wij verkopen, hebben in ieder geval uiteenlopende prijskaartjes.

Conclusie

Een zakelijke printer kopen is absoluut interessant. U wordt eigenaar van de printer, u geniet van flexibiliteit en u bent van niemand afhankelijk. Voordat u van deze voordelen kunt genieten, zou u wel de beste zakelijke printer uit moeten kiezen. Dáár helpen wij u graag een handje bij.

Weet u niet zo goed wat voor u de beste zakelijke printer is? Of wilt u van het beste advies voorzien worden? U kunt te allen tijde contact met ons opnemen. Wij horen graag uw wensen aan, waarna wij een voorstel op maat uit kunnen brengen.

Hierbij adviseren wij u niet alleen over de koop, maar ook over bijbehorende facetten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een serviceabonnement en/of een inktabonnement. Voor een zakelijke printer kopen zit u bij Bespaaropprinten.nl in ieder geval goed!

Neem
vandaag nog
contact op
Adres

Moerbeistraat 4
2321 DJ Leiden

Openingstijden

Ma-Vr 09:00 – 17:00

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail*

  Ik heb interesse in de volgende inkjetprinter:

  Onderwerp*

  Bericht*

  * verplicht in te vullen velden