Printer leasen zakelijk

Of u nu een nieuwe printer nodig heeft of uw huidige leasecontract afloopt, wij staan klaar om u verder te helpen. Door te kiezen voor onze hoogwaardige Epson inkjetprinters, kiest u niet alleen voor kostenbesparing, maar ook voor duurzaamheid en efficiëntie. Met onze printers verlaagt u niet alleen uw bedrijfskosten, maar draagt u ook bij aan een kleinere ecologische voetafdruk. Ontdek de vele voordelen van onze Epson inkjetprinters en ervaar waarom we bij Bespaaropprinten zo trots zijn op onze aanpak.

Onze populairste zakelijke leaseprinters

Epson WF-C5890DWF

Vanaf € 12,50

p/m

Print, kopie, scan, fax
Zwart-wit & kleur
Print 24 pag. per min.
Scan 24 kantjes per min.
Print A6 t/m A4 + enveloppen
Mobiel printen
1/1 printen en scannen
Direct uit voorraad leverbaar
3 - 5 werknemers
Download datasheet

Epson WF-C579RDTWF

Vanaf € 24,50

p/m

Print, kopie, scan, fax
Zwart-wit & kleur
Print 35 pag. per min.
Scan 60 kantjes per min.
Print A6 t/m A4 + enveloppen
Mobiel printen
1/1 printen en scannen
Direct uit voorraad leverbaar
5 - 15 werknemers
Download datasheet

De geselecteerde printers zijn gekozen op basis van energieverbruik, onderhoud en aantal werknemers

Ontvang een uniek bod op een lease printer

Laat uw gegevens bij ons achter, en ik, Patrick, zal persoonlijk contact met u opnemen om uw specifieke wensen en eisen te bespreken. Ik begrijp dat elke situatie uniek is en daarom is mijn doel om een oplossing te bieden die precies op uw behoeften is afgestemd. Om die reden bieden we bij Bespaaropprinten.nl een volledig gratis en vrijblijvende offerte op maat aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent, zonder enige verplichting.

Direct contact?

Wilt u onmiddellijk de mogelijkheden bespreken? Dan nodig ik u van harte uit om direct contact met mij op te nemen. Als uw persoonlijke printer-specialist ben ik altijd bereikbaar om uw vragen te beantwoorden en de mogelijkheden te verkennen.  * verplicht in te vullen velden

  Contact

  Bel mij op telefoonnummer 071-5793030 of stuur een e-mail naar contact@bespaaropprinten.nl. Ik zal uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden en u helpen om de perfecte printer te vinden die aan al uw behoeften voldoet.

  Waarom zou u kiezen voor zakelijk printer leasen bij Bespaaropprinten.nl?

  Onmiddellijke beschikbaarheid: Al onze Epson printers, waaronder de WF-C5890DWF, WF-C579RDTWF, WF-C879RD3TWFC, WF Enterprise AM-C, en WF-C20600 D4TW, zijn direct uit voorraad leverbaar. Dit betekent dat u geen kostbare tijd verliest en direct kunt profiteren van een efficiënte printomgeving.

  Flexibele kosten: Onze leaseprijzen beginnen al vanaf €12,50 per maand, afhankelijk van het model en de specificaties die u kiest. Zo kunt u de kosten beter spreiden over een langere periode in plaats van een grote eenmalige uitgave te moeten doen.

  Inclusief onderhoud en support: Bij het leasen van een printer nemen wij alle zorg op ons. U hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele reparaties of onderhoud, want dat is allemaal inbegrepen in uw maandelijkse leasekosten.

  Voor elk bedrijf een oplossing: Of uw bedrijf nu bestaat uit 3 of 100 medewerkers, wij hebben de ideale printoplossing. Al onze printers zijn schaalbaar en ontworpen om aan de eisen van verschillende bedrijfsgroottes te voldoen.

  Bespaar op kosten en draag bij aan duurzaamheid met onze zakelijke printers

  Bij Bespaaropprinten zijn we trots op onze voorsprong in de branche door de levering van hoogwaardige Epson inkjetprinters. We kiezen specifiek voor Epson vanwege de vele voordelen die deze printers bieden, zowel op het gebied van efficiëntie als duurzaamheid.

  Onze Epson inkjetprinters zijn ontworpen om het energieverbruik te verlagen en de productiviteit te verhogen. Ze zijn energiezuiniger dan veel traditionele printers op de markt, wat leidt tot een lagere CO2-uitstoot en dus een kleinere ecologische voetafdruk. Daarnaast produceren ze minder afval vergeleken met laserprinters, waardoor u niet alleen bespaart op printkosten, maar ook een bijdrage levert aan het verminderen van afval.

  Bij Bespaaropprinten vinden we het belangrijk om zowel economisch als ecologisch verantwoord te zijn. Daarom bieden we printers aan die niet alleen uw bedrijfskosten verlagen, maar ook rekening houden met het milieu. Met onze Epson inkjetprinters print u groen, bespaart u op printen en bent u op een duurzame manier goed bezig. Dit is een van de vele redenen waarom we bij Bespaaropprinten de voorkeur geven aan Epson.

  Minder  
  CO2
  Energie
  Afval

  Verschil tussen een printer leasen zakelijk en kopen

  Heeft u een zakelijke printer in je kantoor of werkruimte nodig? Dan kunt u kiezen tussen het zakelijk leasen- of het zakelijk kopen van de printer. Wat voor u de beste keuze is, hangt vooral van uw eigen voorkeuren af. Dat er grote verschillen tussen leasen en kopen bestaan, blijkt duidelijk uit deze tabel:

  Zakelijk leasen
  Zakelijk kopen
  Kosten
  Maandelijks vaste kosten
  Eenmalige grote uitgave
  Onderhoud
  In leasecontract opgenomen
  Voor eigen rekening
  Service
  In leasecontract opgenomen
  Voor eigen rekening
  Inkt
  Wordt automatisch aangevuld
  Zelf verantwoordelijk voor de inkoop
  Eigenaar
  Leasemaatschappij
  Koper van de printer

  Voordelen van het zakelijk leasen van een printer

  Uit bovenstaande tabel blijkt dat het zakelijk leasen van een printer interessant is. Alleen al het feit dat u maandelijks met vaste kosten te maken krijgt, is een belangrijk onderscheidend kenmerk.

  Kosten zijn goed te budgetteren

  Kiest u voor het leasen van een zakelijke printer? Dan weet je één ding zeker: u betaalt elke maand een vast bedrag voor de printer. Het totaalbedrag over de gehele looptijd genomen is relatief prijzig, maar u budgetteert wel maandelijks de kosten perfect. U weet immers precies wat u – vanuit uw onderneming – maandelijks aan de printer uit moet geven.

  Geen grote investering in één keer doen​

  Om de cashflow van uw bedrijf draaiende te houden, zou u geen al te grote investeringen moeten doen. Alleen al om deze reden is het interessant om één van onze inkjetprinters te leasen. Door een printer zakelijk te leasen, houd u het kapitaal in je onderneming. Met dit kapitaal financiert u bijvoorbeeld de groei van de onderneming of koop u de gewenste voorraad in.

  Kiest u voor het kopen van een zakelijke printer? Dan moet u wel in één keer met een fors bedrag op de proppen komen. Dit resulteert niet alleen in een flinke uitgave, maar ook in de aantasting van de cashflow. Juist door een printer te leasen zakelijk, houdt u het geld binnen uw onderneming. Daarmee kunt u alleen maar verder en verder met uw onderneming groeien.

  Geen omkijken naar onderhoud

  Een zakelijke printer is een technisch hoogstandje. Dit is te danken aan de huidige techniek, maar ook aan de vele (digitale) mogelijkheden. Aangezien een dergelijke printer bijvoorbeeld veel sensoren bevat, bestaat er altijd de kans op een kleine storing. Ook is het goed mogelijk dat de zakelijke printer na verloop van tijd geüpdate moet worden.

  Indien u voor het leasen van een zakelijke printer kiest, heeft u naar deze facetten geen omkijken. Binnen het leasetarief is namelijk – door de aanbieder – het component ‘onderhoud’ verwerkt. Gedurende de looptijd heeft u zodoende géén omkijken naar het onderhouden van de printer.

  Geen omkijken naar service

  Een printer heeft af en toe onderhoud nodig, maar heeft mogelijk ook af en toe service nodig. Mocht dit het geval zijn, hoeft u ook hier geen extra geld aan uit te geven. Ook de servicekosten zitten namelijk al in het vaste maandbedrag verwerkt.

  Inkt wordt aangevuld

  Dat de hedendaagse printers erg slim zijn, blijkt onder meer uit dit voordeel. Op het moment dat u een zakelijke printer leaset, heeft u in principe nergens omkijken naar. Zélfs niet naar het bestellen en aanvullen van de inkt. Nee, als u een printer zakelijk leaset, kunt u uit twee opties kiezen:

  • U laat wekelijks of maandelijks een vaste hoeveelheid inkt leveren. Dit is handig op het moment dat u exact weet hoeveel printjes u per week of per maand maakt. Op basis daarvan is het mogelijk om nauwkeurig in te schatten hoeveel inkt u nodig heeft.
  • U laat automatisch de inkt (bij)bestellen. Dit is mogelijk met de slimme inkjetprinters die u bij ons kunt leasen. Deze printers geven automatisch een seintje als de inkt bijna op; door dit seintje wordt direct nieuwe inkt besteld en bij u afgeleverd.

  U loopt geen restwaarde-risico

  Besluit u om nu een nieuwe zakelijke printer te kopen? Dan moet u met een flink bedrag op de proppen komen, maar u wordt wel direct eigenaar van de printer. Dit brengt aan de ene kant een voordeel met zich mee: na een paar kunt u de printer mogelijk nog voor een interessant bedrag. Aan de andere kant brengt dit echter ook een nadeel met zich mee: u loopt hierbij een flink restwaarde-risico.

  Wordt de door u gekochte printer plots een stuk minder populair? Of wordt in de loop der jaren een gloednieuwe techniek bedacht? Dan is de kans groot dat uw printer na bijvoorbeeld 5 jaar niet meer al te veel waard is. Dit betekent dat u binnen 5 jaar de printer volledig af zou moeten schrijven, waarna u weinig kanten meer met de printer op kan.

  Kiest u voor het printer leasen zakelijk? Dan loopt u dit risico niet. U weet simpelweg dat de inkjetprinter na afloop van het leasecontract weer ingeleverd wordt bij de leasemaatschappij. Dát betekent dat u zelf geen risico loopt.

  Wanneer is een printer leasen zakelijk interessant?

  Een printer zakelijk leasen is in meerdere situaties interessant:

  • Als u zeker weet dat u voor de komende jaren een goede printer nodig heeft. Een leasecontract bij een zakelijke printer loopt veelal een paar jaar; u bent hierdoor de komende jaren van een prima printer verzekerd.
  • Als u zo min mogelijk risico wilt lopen. Bij een printer leasen zakelijk loopt u op het gebied van onderhoud en service géén risico. Dit geldt eveneens voor de restwaarde.
  • Als u geen grote uitgave in één keer wilt doen. Door een printer zakelijk te leasen, houdt u het geld in uw bedrijf. Dat komt de cashflow ten goede en biedt veel andere mogelijkheden. Met het bespaarde geld kunt u bijvoorbeeld in een nieuw product investeren.
  • Als u maandelijks een vast bedrag wilt betalen. Bij het printer leasen zakelijk bent u maandelijks van een vast bedrag verzekerd. Dit levert niet alleen veel duidelijkheid op, maar u kunt deze kosten ook perfect budgetteren.
  Neem
  vandaag nog
  contact op
  Adres

  Moerbeistraat 4
  2321 DJ Leiden

  Openingstijden

  Ma-Vr 09:00 – 17:00