EPSON WF Pro EP-C800RDW

 649,00 excl. btw

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

  • Hoge productiviteit en nauwelijks interventie
    25 ppm printen3 en hoge FPOT van 4,8 sec2
  • Efficiënte compacte A4-printer
    LCD-kleureninterface van 6,1 cm, modern compact design
  • Bespaar op kosten
    Lage TCO en bespaar energie met de Heat- Free-printtechnologie van Epson¹
  • Ontwikkeld voor zakelijk gebruik
    Compact met een inktopbrengst van maximaal 50.000 in zwart-wit4 en een maximale papiercapaciteit van 1.830.
  • Epson Solutions Suite

    Soepele systeemintegratie en de vrijheid om overal te werken.

Categorieën: ,

Beschrijving

De WorkForce Pro EP-C800RDW zakelijke printer heeft een compact, modern design, een hoge inktopbrengst en een papiercapaciteit tot 1.830 vellen.

Hoge productiviteit en nauwelijks interventie
Verhoog de productiviteit van uw bedrijf met een hoge FPOT van 4,8 seconden vanuit de gereedstand2, terwijl u tot 50.000 pagina’s (zwart-wit) en 20.000 pagina’s (kleur) kunt printen zonder verbruiksartikelen te hoeven vervangen. Een papiercapaciteit van maximaal 1.830 vellen (3 optionele cassettes voor 500 vellen) betekent dat u minder tijd kwijt bent aan het bijvullen van papier. Printsnelheden van 25 ppm3 maken dit een ideale sprinter voor een breed scala aan sectoren, van de gezondheidszorg tot het onderwijs.

Heat-Free printtechnologie
De EP-C800RDW is gebouwd met het oog op efficiëntie en heeft een laag stroomverbruik. ¹ Door over te stappen op Heat-Free-printtechnologie, waarbij geen warmte wordt gebruikt bij het inktafgifteproces, kunt u energie en tijd besparen en het aantal noodzakelijke interventies verminderen.¹

Lage bedrijfskosten
Dankzij de hoge inktopbrengst hoeven er minder vaak verbruiksmaterialen te worden besteld en vervangen, wat bijdraagt aan voorspelbare printkosten en concurrerende totale eigendomskosten (TCO). Lagere kosten voor onderhoud en interventie maken dit een betrouwbare en aantrekkelijke keuze voor bedrijven. Laag stroomverbruik levert de broodnodige besparingen op.¹

Oplossingen die zijn gemaakt voor bedrijven
Epson Solutions Suite heeft alles wat u nodig hebt voor workflow en beveiliging, printerparkbeheer en diensten op afstand. Eenvoudige diagnose op afstand met Epson Remote Services, Epson Print Admin (EPA) ter ondersteuning van uw vereisten voor printbeveiliging, en oplossingen van derden.

¹Werkelijk rendement varieert afhankelijk van de afgedrukte afbeeldingen en het gebruik voorwaarden. Voor meer informatie bezoek www.epson.eu/pageyield.

Download aanvullende informatie

EPSON WF Pro EP-C800RDW Datasheet/brochure

PDF downloaden

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “EPSON WF Pro EP-C800RDW” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *