Je bekijkt nu Voordelen van het zakelijk leasen van een printer

Voordelen van het zakelijk leasen van een printer

Het zakelijk leasen van een printer biedt tal van voordelen voor uw bedrijf. In deze blog bespreken we de belangrijkste voordelen waaronder het budgetteren van kosten, het vermijden van grote investeringen, onderhoud en service en automatisch inkt aanvullen.

De kosten zijn goed te budgetteren

Als u kiest voor het leasen van een zakelijke printer, betaalt u elke maand een vast bedrag. Dit maakt het eenvoudig om de kosten te budgetteren. Het totaalbedrag kan relatief hoog zijn, maar u weet precies wat u maandelijks aan de printer uitgeeft.

Geen grote investering in één keer doen

Leasen van een printer helpt de cashflow van uw bedrijf draaiende te houden. Het vermijdt grote investeringen en houdt kapitaal binnen uw onderneming, wat kan worden gebruikt voor groei of voorraad.

Geen omkijken naar onderhoud

Bij het leasen van een zakelijke printer, hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoud. Het leasetarief omvat onderhoudskosten, waardoor u zich kunt concentreren op uw bedrijf.

Geen omkijken naar service

Naast onderhoud zijn ook servicekosten inbegrepen in het vaste maandbedrag. Mocht de printer service nodig hebben, dan zijn er geen extra kosten.

Inkt wordt aangevuld

Leasen van een zakelijke printer betekent dat u niet hoeft te zorgen voor het bestellen en aanvullen van inkt. Er zijn twee opties:

  1. Een vaste hoeveelheid inkt laten leveren op wekelijkse of maandelijkse basis.
  2. Automatisch inkt (bij)bestellen met slimme inkjetprinters die een seintje geven als de inkt bijna op is.

Kortom, het zakelijk leasen van een printer biedt vele voordelen voor uw bedrijf. Het maakt kostenbeheer eenvoudig, bespaart op grote investeringen en zorgt voor onderhoud en service, zodat u zich kunt concentreren op het laten groeien van uw onderneming.

Klik hier voor een overzicht van onze zakelijke lease printers

Heeft u nog meer vragen over onze producten of services? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons! klik op de contactknop hierboven en stuur uw vraag rechtstreeks naar Patrick.