Je bekijkt nu Hoe lease je een zakelijke printer? – Alles wat je moet weten

Hoe lease je een zakelijke printer? – Alles wat je moet weten

Als ondernemer wil je graag een efficiënte en betrouwbare printer in huis hebben. Het is immers belangrijk om snel en makkelijk documenten te kunnen printen, kopiëren en scannen. Maar wat als je geen grote investering wilt doen in de aanschaf van een nieuwe zakelijke printer? Dan is het leasen van een printer een goede optie. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over het leasen van een zakelijke printer.

Hoe lease je een zakelijke printer?

Het leasen van een zakelijke printer is een goede optie voor ondernemers die niet direct een grote investering willen doen in een nieuwe printer. Het huren van een printer biedt een aantal voordelen:

  • Geen grote investering in één keer nodig
  • Je betaalt een vast bedrag per maand
  • Inclusief onderhoud en reparatie
  • Mogelijkheid tot upgraden of downgraden

Wil je graag weten hoe je een zakelijke printer kunt leasen? Volg dan deze stappen:

Ben je als ondernemer op zoek naar een betrouwbare printer, maar wil je geen grote investering doen in de aanschaf van een nieuwe printer? Dan is het leasen van een zakelijke printer wellicht een goede optie voor jou. Lees je hoe je een zakelijke printer kunt leasen aan de hand van een aantal stappen.

1.      Bepaal je behoeften

Voordat je een printer gaat leasen, is het belangrijk om eerst je behoeften in kaart te brengen. Welke functies zijn belangrijk voor jouw onderneming? Wil je kunnen printen, kopiëren en scannen? Of heb je specifieke eisen voor het formaat van het papier? Door je behoeften duidelijk in kaart te brengen, kun je gerichter zoeken naar de juiste printer.

2.      Zoek een printer

Nu je je behoeften duidelijk hebt, kun je op zoek gaan naar een geschikte printer. Er zijn veel verschillende printers op de markt, dus het is belangrijk om goed te kijken welke printer het beste bij jouw onderneming past. Let hierbij niet alleen op de functies van de printer, maar ook op het gebruiksgemak en de betrouwbaarheid van het apparaat.

3.      Kies een leasecontract

Als je een geschikte printer hebt gevonden, kun je een leasecontract afsluiten. Hierbij kun je kiezen uit verschillende leasecontracten, bijvoorbeeld voor een looptijd van één, twee of drie jaar. Bij sommige leasecontracten is het mogelijk om de printer tussentijds te upgraden of downgraden, afhankelijk van je behoeften.

4.      Plaats de printer

Als je het leasecontract hebt afgesloten, wordt de printer geleverd en geïnstalleerd op de door jou gewenste locatie. Zo hoef je zelf geen tijd en energie te steken in het installeren van de printer.

5.      Maak gebruik van de printer

Als de printer is geïnstalleerd, kun je direct aan de slag. Je betaalt maandelijks een vast bedrag voor het gebruik van de printer, inclusief onderhoud en reparatie. Zo hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte kosten en ben je altijd verzekerd van een goed werkende printer.

Wat kost een printer leasen ongeveer?

De kosten van het leasen van een zakelijke printer zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal werknemers binnen je bedrijf en de gewenste specificaties van de printer. Bij onze meest populaire printers, geschikt voor 3 tot 5 werknemers, kun je bijvoorbeeld al een Epson WF-C5890DWF leasen vanaf €12,50 per maand. Voor bedrijven met meer werknemers zijn er ook opties beschikbaar, zoals de Epson WF-C20600 D4TW voor 10 tot 100 werknemers, vanaf €119 per maand. De kosten kunnen variëren afhankelijk van de printerkeuze en eventuele extra opties.

Wil je een printer leasen zakelijk? Bekijk onze productpagina en vraag geheel gratis advies aan onze specialisten.

Voordelen van het leasen van een zakelijke printer bij Bespaaropprinten.nl

Bij bespaaropprinten.nl geniet u van diverse voordelen als u kiest voor het leasen van een zakelijke printer in plaats van kopen:

All-in concept voor volledige ontzorging: het onderhoud, de onderdelen, toners en service zijn allemaal inbegrepen. Printers zijn cruciaal voor veel bedrijfsprocessen en met ons leaseconcept heeft u altijd een goed functionerende printer voor een vast bedrag per maand, zonder zorgen.

Geen grote eenmalige investering: met leasen betaalt u een vast bedrag per maand. Hierdoor kunt u uw liquide middelen op een andere manier inzetten.

Kosten zijn voorspelbaar: u heeft geen last van onverwachte kosten en u behoudt grip op uw printuitgaven met een vooraf vastgelegd bedrag. Bovendien ontlast u de finance afdeling doordat u geen losse facturen ontvangt voor service, onderdelen en toners.


Duurzame printer leasen

Bij Bespaaropprinten staat duurzaamheid voor het bieden van een duurzame, digitale werkomgeving. Door gebruik te maken van Epson en slimme software-oplossingen wordt beter en slimmer werken gestimuleerd. Hierbij wordt gefocust op het minimaliseren van de CO2-voetafdruk, het drastisch verminderen van de energieconsumptie en het ondersteunen van de circulaire economie door retourstromen te hergebruiken. Zo heeft u de garantie van een duurzame leaseprinter.

Veelgestelde vragen over zakelijke printers leasen

  1. Hoe lang gaat een zakelijke printer mee?

    De levensduur van een zakelijke printer kan variëren afhankelijk van het gebruik en onderhoud. Over het algemeen gaan ze echter tussen de drie en vijf jaar mee voordat ze moeten worden vervangen.

  2. Wat is een goede zakelijke printer?

    Een goede zakelijke printer hangt af van de specifieke behoeften van je bedrijf. Belangrijke overwegingen zijn onder meer het aantal werknemers dat de printer zal gebruiken, de vereiste specificaties (zoals afdrukkwaliteit en snelheid) en het beschikbare budget. Bij onze meest populaire printers, geschikt voor 3 tot 5 werknemers, kun je bijvoorbeeld al een Epson WF-C5890DWF leasen vanaf €12,50 per maand. Voor bedrijven met meer werknemers zijn er ook opties beschikbaar, zoals de Epson WF-C20600 D4TW voor 10 tot 100 werknemers, vanaf €119 per maand. De kosten kunnen variëren afhankelijk van de printerkeuze en eventuele extra opties.