Je bekijkt nu Grote kantoor printer: de perfecte oplossing voor uw kantoor

Grote kantoor printer: de perfecte oplossing voor uw kantoor

Als u op kantoor werkt, weet u dat printen een dagelijks terugkerende activiteit is. Het hebben van een printer die kan printen, kopiëren, scannen en faxen, maakt het werken op kantoor veel gemakkelijker. En als uw kantoor uit meerdere medewerkers bestaat die ook gebruik moeten maken van de printer, dan is het hebben van een kantoorprinter de beste oplossing. In dit artikel bespreken we alles wat u moet weten over het kopen van een grote kantoorprinter en geven we u informatie over onze meest verkochte kantoorprinters.

Wat is een grote kantoorprinter?

Een grote kantoor printer is een multifunctionele printer die bedoeld is voor zakelijk gebruik. Het is een printer die in staat is om grote hoeveelheden documenten te printen, kopiëren, scannen en faxen. Een grote kantoorprinter is vaak groter dan een normale printer en heeft veel meer functies dan een normale printer.

Ontdek hoeveel je kunt besparen met Epson inktjet

Waarom zou u een grote kantoorprinter kopen?

Er zijn verschillende redenen waarom u zou moeten overwegen om een grote kantoorprinter te kopen. Ten eerste is een grote kantoorprinter in staat om grote hoeveelheden documenten af te drukken, waardoor u tijd en geld bespaart op het printen van documenten. Daarnaast kunt u met een grote kantoorprinter ook kopiëren, scannen en faxen, wat het werken op kantoor veel efficiënter maakt. Bovendien kunt u met een grote kantoorprinter ook draadloos printen, waardoor u gemakkelijk documenten vanaf uw mobiele telefoon of tablet kunt printen.

Ons aanbod van grote kantoorprinters

Bij Bespaaropprinten hebben we een groot aanbod van kantoorprinters van het merk Epson. Epson is een van de toonaangevende merken op het gebied van printers en biedt een brede selectie van producten voor zakelijk en professioneel gebruik. Of u nu op zoek bent naar een printer voor dagelijks gebruik of voor het afdrukken van grote hoeveelheden documenten, bij ons bent u aan het juiste adres.

Meest verkochte grote kantoorprinters

We hebben een selectie gemaakt van onze meest verkochte grote kantoor printers, gebaseerd op het energieverbruik, onderhoud en aantal werknemers. Hieronder vindt u de specificaties van deze printers:

Verhoog de productiviteit met Epson inktjet

Epson WF-C579RDTWF: perfecte printer voor middelgrote bedrijven

De Epson WF-C579RDTWF is een perfecte printer voor middelgrote bedrijven met 5-15 werknemers. De printer kan zowel in kleur als in zwart-wit printen, en heeft een printsnelheid van 35 pagina’s per minuut. Daarnaast kan de printer tot 60 kantjes per minuut scannen, en printen op A6 tot A4-formaat en enveloppen. De printer is mobiel printbaar en direct uit voorraad leverbaar.

Epson WF-C878RD3TWF: geschikte printer voor grotere bedrijven

De Epson WF-C878RD3TWF is een geschikte printer voor grotere bedrijven met 5-20 werknemers. De printer kan zowel in kleur als in zwart-wit printen, en heeft een printsnelheid van 35 pagina’s per minuut. Daarnaast kan de printer tot 45 kantjes per minuut scannen, en printen op A6 tot A3-formaat en enveloppen. De printer is mobiel printbaar en direct uit voorraad leverbaar.

Epson WF-C879RD3TWFC: printer voor bedrijven met meer dan 10 werknemers

De Epson WF-C879RD3TWFC is een printer voor bedrijven met meer dan 10 werknemers. De printer kan zowel in kleur als in zwart-wit printen, en heeft een printsnelheid van 35 pagina’s per minuut. Daarnaast kan de printer tot 100 kantjes per minuut scannen, en printen op A6 tot A3-formaat en enveloppen. De printer is mobiel printbaar en direct uit voorraad leverbaar.

Epson WF-C20600 D4TW: top-of-the-line printer voor grote bedrijven

De Epson WF-C20600 D4TW is een top-of-the-line printer voor grote bedrijven met 10-50 werknemers. De printer kan zowel in kleur als in zwart-wit printen, en heeft een printsnelheid van 60 pagina’s per minuut. Daarnaast kan de printer tot 110 kantjes per minuut scannen, en printen op A6 tot A3+-formaat en enveloppen. De printer is mobiel printbaar en direct uit voorraad leverbaar.

Waar moet u op letten bij het kopen van een grote kantoorprinter?

Bij het kopen van een grote kantoorprinter zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Ten eerste moet u ervoor zorgen dat de printer aan uw specifieke behoeften voldoet, zoals het aantal werknemers en het gewenste printvolume. Daarnaast moet u letten op de afdrukkwaliteit en de beschikbare functies, zoals kopiëren, scannen en faxen. Verder is het belangrijk om te letten op de onderhoudskosten en het energieverbruik van de printer.

Voordelen van een grote kantoorprinter

Een grote kantoorprinter heeft verschillende voordelen. Ten eerste is de printer in staat om grote hoeveelheden documenten af te drukken, wat tijd en geld bespaart op het printen van documenten. Daarnaast biedt een grote kantoorprinter veel extra functies, zoals kopiëren, scannen en faxen, waardoor het werken op kantoor efficiënter en gemakkelijker wordt. Bovendien kunt u met een grote kantoorprinter ook draadloos printen, waardoor u gemakkelijk documenten vanaf uw mobiele telefoon of tablet kunt printen.