Je bekijkt nu Epson printer wifi werkt niet

Epson printer wifi werkt niet

Als uw Epson printer geen verbinding met wifi maakt, kunnen er een aantal problemen zijn. Het kan een probleem zijn met de printer zelf, de router of de verbinding daartussen. Er zijn een paar dingen die u kunt proberen om het probleem op te lossen. Controleer eerst of de printer en router zijn ingeschakeld en dicht bij elkaar staan. Als ze te ver uit elkaar staan, kan het signaal zwak zijn. Probeer vervolgens zowel de printer als de router opnieuw op te starten. Soms kan dit communicatieproblemen oplossen. Als deze stappen niet werken, is er mogelijk een probleem met de manier waarop de printer is aangesloten op de router. Controleer of de printer een Ethernet-kabel gebruikt of draadloos is verbonden. Als het een kabel gebruikt, probeer het dan los te koppelen en opnieuw aan te sluiten om te controleren of het veilig is.

Epson printer wifi werkt niet

Als uw Epson printer geen verbinding maakt met wifi, zijn er een paar dingen die u kunt proberen om het probleem op te lossen. De eerste drie stappen die u kunt proberen zijn:

Controleer de router: zorg ervoor dat deze is ingeschakeld en werkt

Controleer de printer: zorg ervoor dat deze is verbonden met wifi

Controleer de computer: zorg ervoor dat deze is verbonden met wifi

Heeft u deze 3 stappen nagelopen en werkt de wifi van uw Epson printer nog niet? Probeer dan zowel uw printer als router opnieuw op te starten. Als u nog steeds problemen ondervindt bij het verbinden van uw Epson printer met wifi, kunt u proberen de printer terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Houd hiervoor de wifi-knop bovenop de printer 3 seconden ingedrukt. Probeer hierna uw printer opnieuw te verbinden met wifi.

Als u nog steeds problemen ondervindt om uw Epson printer verbinding te laten maken met wifi, neemt u voor hulp contact op met de klantenservice van Epson.