Je bekijkt nu Epson printer installeren op telefoon

Epson printer installeren op telefoon

Bent u net zo trots op uw nieuwe Epson printer als wij? Dat is begrijpelijk! Epson printers staan bekend om hun kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Maar wist u dat u ook direct vanaf uw telefoon kunt printen? In deze handleiding leggen we in eenvoudige stappen uit hoe u uw Epson printer op uw telefoon installeert, zodat zelfs als techniek niet uw sterkste kant is, u toch gemakkelijk kunt printen.

Stap 1: Controleer de connectiviteit

Zorg ervoor dat uw printer en telefoon met hetzelfde Wi-Fi netwerk zijn verbonden. Dit is belangrijk voor de communicatie tussen beide apparaten.

Stap 2: Download de Epson iPrint app

  1. Ga naar de app store van uw telefoon (bijvoorbeeld Google Play Store of Apple App Store).
  2. Zoek naar “Epson iPrint”.
  3. Download en installeer de app.

Stap 3: Open de Epson iPrint app

Zodra de app is geïnstalleerd, opent u deze. U zult een welkomstscherm zien waar u op ‘doorgaan’ of ‘beginnen’ kunt klikken.

Stap 4: Voeg uw printer toe

  1. Klik op het plus-teken (+) of de optie ‘Voeg printer toe’.
  2. De app zal zoeken naar beschikbare Epson printers in de buurt. Klik op uw printer wanneer deze verschijnt in de lijst.
  3. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

Stap 5: Begin met printen!

Kies een document of foto op uw telefoon en klik op ‘printen’. Uw telefoon stuurt het document naar uw Epson printer, en voilà, uw afdruk zal klaar zijn in een mum van tijd!

Epson printer installeren op telefoon

Het installeren van een Epson printer op een telefoon is eenvoudig: download de Epson iPrint app, verbind met hetzelfde Wi-Fi netwerk en voeg uw printer toe via de app.